follow Catalog firme » Sanatate frumusete » Tratamente naturiste » Produse naturiste » Judetul ILFOV
  home     Produse naturiste   Judetul ILFOV

Produse naturiste Ilfov

Obtineti cel mai bun pret pentru produse naturiste completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
produse naturiste, produse naturiste bucuresti (BUCURESTI, ILFOV)
Principalele activitati pe care le desfasoara firma sunt: consultanta achizitii publice, intocmire documentatii economice pentru licitatii, cu program de devize specializat si recunoscut pe piata, training achizitii publice. alte activitati sunt legate de consultanta pe fonduri structurale, cu intocmirea cererilor de finantare si asistenta in derularea proiectelor finantate. deasemenea, firma noastra este distribuitor de suplimenti de nutritie naturali, colaborand in acest sens cu companii!..
0728 *** ***Click aici!
produse naturiste (BUCURESTI, ILFOV)
Consiliul medical al companiei Herbalife este format dintr-o echipa distinsa de oameni de stiinta, doctori si specialisti in nutritie care coordoneaza activitatea de dezvoltare si testare a produselor si educatia nutritiva in cadrul companiei. Datorita standardelor riguroase ale acestui Consiliu, Herbalife este lider mondial in domeniul nutritiei...
0721 *** ***Click aici!
produse naturiste (PANTELIMON, ILFOV)
Onedia Distribution este o firmă de distribuţie produse naturiste, infiinţată in anul 1997 cu capital integral romanesc, ce doreşte să „aducă natura” la toţi cei care au nevoie de ajutorul ei binefăcător şi cred in comorile ascunse in plante. Am pornit ca o afacere mică, de familie, dar prin muncă, seriozitate, ambiţie şi dăruire totală, am ajuns in prezent să colaborăm cu peste 250..
0372 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie